Spritbilist kørte ind i plankeværk og el-skab 

Tirsdag den 1. februar om eftermiddagen fandt et færdselsuheld sted på Knudsensvej i Frederikshavn. En 29-årig bilist kom her kørende i sin personbil, da hun mistede kontrollen over køretøjet og kolliderede med et plankeværk samt et el-skab.

Heldigvis kom ingen personer til skade i forbindelse med uheldet. Beredskabspatruljen kunne dog konstatere, at både personbilen, plankeværket og el-skabet led materielle skader.

Ved nærmere undersøgelse fattede betjentene mistanke til, at bilisten muligvis var påvirket af spiritus. En alkometertest viste, at bilisten tilsyneladende havde indtaget spiritus i sådan et omfang, at hendes promille var over den lovlige grænse på 0,5. Adspurgt erkendte bilisten at have indtaget spiritus forud for kørslen.

Politiet sigtede og anholdt derfor bilisten for spirituskørsel. En blodprøve blev efterfølgende udtaget som bevismateriale i sagen.

Related posts

Leave a Comment